ФІЗИКА & ІКТ
Сайт учителя фізики Ілони Хляпової



Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід
Середа, 24 Квітня 2024, 17:35
Ви увійшли як Гость | Група "Гости"Вітаю Вас Гость | RSS

МЕНЮ САЙТУ
ПОШУК НА САЙТІ
ПОДІЇ ГІМНАЗІЇ №31
ЛЕТАЮЩИЕ СТАКАНЫ
МОЛОКО КОЛЬОРОВЕ
ОПТИКА
ІнтернетУрок
ФІЗИЧНИЙ КАЛЕНДАР
БЕРЕЖІТЬ СВІЙ ЧАС!
ФІЗКУЛЬТХВИЛИНКА
НА УРОЦІ
ВІДКРИТИЙ СВІТ
КАТАЛОГ САЙТІВ
Каталог українських сайтів
український каталогУкраина-Сегодня: Каталог сайтов
Безкоштовний каталог сайтівКаталог полезных сайтов. Каталог интересных сайтов
Каталог сайтів України
Рейтинг@Mail.ru
СТАТИСТИКА
ЭЛЕКТРОННЫЕ КНИГИ
ВІК САЙТУ
Головна » 2011 » Жовтень » 17 » Привітай свого вчителя краще за всіх!
20:49
Привітай свого вчителя краще за всіх!

Рiзноманiтнi варiанти поздоровлення педагогiв до Дня Вчителя надходили до нас впродовж мiсяця з різних куточків України. Ми ще нiколи не бачили стiльки стінгазет, відеоматеріалiв, віршів та фотографій. Все це було дуже яскраво, весело i прийшлося до душi усiй командi"Щоденник.ua". Обрати переможця було важко, та ми все ж таки видiлили кращого з кращих.

Але перед тим, як оголосити переможця, давайте спочатку подивимось на тих, чиї привiтання увiйшли до нашого списку кращих.

Одним з них став 3-Г клас Запорізької гімназії № 99, який організував для своїх вчителів ціле дійство. До свята тут готувалися і діти, i батьки. Процесс приготування свого смачного та досить оригiнального торта вони зняли на відео. Судячи з того, що класний керівник був у захваті, свято влаштувати вдалося!

У той же час Амвросіївська загальноосвітня школа №4 підготувала до Дня Вчителя безліч стінгазет із привітаннями. Активiстами у створеннi цієї настінної краси були Савченко Інна, Ігнатова Анжела, Тадевосян Арміна, Стратійчук Олеся та Макаренко Дмитро. Ми досi не з'ясували де учнi ЗОШ №4 знайшли стiльки рiзних iдей, та їх вчителям наша щира повага за натхнення, яке вони викликають у своїх вихованцiв!
Не меньш оригінально до привітання вчителiв пiдiйшли у ще одному освiтньому закладi мiста Запоріжжя. Для своїх вчителів вихованці гімназії №31 влаштували цiлий концерт! Але це краще один раз побачити i почути, адже одних слiв тут буде недостатньо. Тому слухаємо пісню, яку  дiти подарували своїм педагогам:

Ну i наймасштабнiшим та найцiкавiшим, на погляд усієї команди "Щоденник.ua", стало привiтання 10-А класу Львівської СЗШ №48.  

"Ми рідко кажемо "дякую" тим, хто справді цього заслуговує, - написали нам у своєму листi вихованцi 10-А, - У таке чудове свято ми вирішили не лише подякувати, а й зробити щось незвичайне для наших викладачів. Завжди приємно випити філіжанку кави або горнятко чаю, тому й до Дня вчителя ми перетворили звичайний клас на затишне кафе під назвою "Львівська кав’ярня". Ми продумали і запрошення: 50 різних листівок з зображенням Львова були вручені напередодні всім вчителям. Старовинні чорно-білі зображення Львова були розвішані на стінах, а на окремому столику розкладенні книжки про історію нашого міста. У нашому кафе відвідувачі змогли насолодитися і живою музикою, і піснями, що в різний час і різними виконавцями були присвячені місту Лева. До нашого меню ввійшли не лише традиційні страви, пропозицією дня ми назвали "Особливу каву від 10-А".

Команда "Щоденник.ua" дякує всiм учням України за те, що ви цiнуєте та поважаєте працю своїх вчителів i влаштувуєте для них такi чудовi свята.

I, звичайно ж, ми щiро вітаємо переможців! Ваш приз вже в дорозі до міста Лева!

Категорія: ВІТАННЯ | Переглядів: 1062 | Додав: Ilona
ВХІД
КАТЕГОРІЇ РОЗДІЛУ
ВІТАННЯ [31]
НОВИНИ [31]
ТЕРМІНОВО [29]
ЦІКАВЕ [48]
ВЧИТЕЛЯМ [17]
УЧНЯМ [72]
ПЕРЕМОЖЦІ ОЛІМПІАД
ТЕСТИ ЗНО онлайн
Simple Science
ТЕХНОЛОГІЇ
ШколаСучаснихЗнань
SCHOOL CHAMPION
KHAN ACADEMY
KHAN ACADEMY
COURSEERA
ЗНО
НА УРОЦІ
ОСВІТНІ САЙТИ
Powered by BannerFans.comУкраинский портАл
        Навчально-методичний центр м. Запоріжжя.
Каталог освітніх сайтівwww.all-fizika.com[Довідник] для вчителів
Сеть творческих учителей
НАШ БАННЕР
BannerFans.com
ПОГОДА

Website "ФІЗИКА І ПРИРОДОЗНАВСТВО" by Ilona Khlyapova © 2024 |